Larmtronic Västerås AB

Välkommen till Larmtronic Västerås AB, vi finns på friledningsgatan 9 i Västerås.
Våra öppettider är måndag-fredag 07:00 – 16:00

Mer information och pågående erbjudanden hittar du på vår webb www.larmtronic.com

Vad vi erbjuder

Vi utför säkerhetsinstallationer inom alla områden, med speciell inriktning på Inbrottslarm, Passagesystem, Kameraövervakning och Brandlarm. Vi är certifierad anläggarfirma inbrottslarm larmklass II, och innehar behörig ingenjör inbrottslarm.

Vi har egenutvecklade molntjänster för både Passagesystem och Kameraövervakning.

Vi erbjuder konsultationstjänster och externa dokumentationstjänster.


Vårt arbetsflöde

Offert/Order

Här har du som kund en nära kontakt med vår säljare, tillsammans har ni tittat på önskemål och eventuella kravspecifikationer.

Utförande

Inför installationen får du som beställare information och blanketter om vad som står som beställarens ansvar, vår projektledare bokar sedan in installationen i samråd med er.

Utbildning/Dokumentation

Efter driftsatt och avprovad installation så erhåller ni en noggrann utbildning samt dokumentation ett par dagar senare.


Välkommen in till oss och se hur systemen fungerar i vårt showroom, vill du se dom olika egenskaper alla våra system har så görs det enklast på plats framför våra monterade system.

Stefan Carlson - Marknadsansvarig

Vi har färdiga onlineverktyg så vi kan visa dig alla funktioner online om du inte har möjlighet att besöka oss, kontakta oss för en visning.

Stefan Carlson - Marknadsansvarig

Ta del av våra innovativa egenutvecklade molntjänster, våra tjänster har uppmärksammats i hela Europa och löser många av dagens förekommande problem.

Joakim Andersson - VD